You are here: Home > Hotell > Weekend – Hotell Ronneby

Weekend – Hotell Ronneby

hotell RonnebyTa in på hotell i den vackra gamla kurorten Ronneby och upptäck allt staden har att erbjuda. Det finns flera charmiga hotell att välja på och många har promenadavstånd både centrum stad och natur där du kommer att bo bra. Det är skönt att ha nära till allt när man bor på hotell. Ena dagen kanske staden lockar och den andra kanske du vill ta dig utanför staden och ut till naturreservat och grönområden. Stadens omgivningar är underbara och det finns fina promenadstigar där du kan vandra och njuta av naturen.

För dig som vill röra på dig under semestern går det att hyra cykel. Att se staden på nära håll från en cykel är verkligen att rekommendera. Det går att hyra cykel på flera håll i staden. Cykla på Ronnebys gator och titta på vackra byggnader. När magen börjar kurra kan du stanna till och ät lunch eller middag på en av stadens alla restauranger. Personalen på ditt hotell ger dig gärna tips på vad du bör se i staden.

Om du föredrar att cykla runt utan plan så gör det och parkera cykeln ett tag för att ta en fika och titta på stadens folkliv. Naturen är aldrig långt borta och det finns fina parker att vandra omkring i som ligger centralt. Känner du att det inte är nog utan att du vill uppleva mer grönska så tar det inte lång tid att komma till vacker natur nära stadskärnan.

Efter en lång dag med motion och många intryck är det skönt att komma tillbaka till ditt hotell igen.

Ett tips är att titta in Hotell Ronneby för mer information om hotellen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply