You are here: Home > Europa, Hotell, Städer > Mitt billiga hotell i London

Mitt billiga hotell i London

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag men jag var faktiskt iväg i London i somras. Det blev endast ett besök på 4 dagar i staden och jag bodde på The Strand Palace som är ett relativt billigt hotell i London. Hotellet ligger väldigt centralt och det var mindre än en kilometer till sevärdheter som Big Ben och London Eye. Det var heller inte speciellt långt till tunnelbanan och det uppskattas om man vill ta sig runt i en stad som London.

Jag har hört så mycket hemskt om standarden på billiga hotell i London att jag faktiskt var lite nervös innan jag kom dit. Då får man ändå tillägga att detta hotellet inte är något lågprishotell i den bemärkelsen utan har priser som strax över vad Scandic tar i Sverige. Men det får man nog räkna med om man ska bo så pass centralt. Hur som helst så var det ändå en lättnad när jag kom dit. Standarden på rummen var helt okej och i still med Scandic-rum, kanske snäppet bättre.

Nu skulle jag inte befinna mig så mycket på hotellet men ändå skönt att ha ett någorlunda bra boende att falla tillbaka på när kvällen tar slut. Jag är mycket nöjd med min resa dit och hoppas att jag ska få komma dit igen snart.

Om ni själva letar efter billiga hotell i London, och ett som ligger hyffsat centralt så rekommenderar jag er The Strand Palace. I annat fall hittar ni fler hotell i London på Londonportalen som jag tipsade om här.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply