You are here: Home > Allmänt > Köp Tandblekning och blek tänderna innan resan

Köp Tandblekning och blek tänderna innan resan

Tandblekning innan resanTandblekning är ett enkelt sätt för dig att känna dig fräschare. Med ett vitt leende tycker de du träffar att du ser du pigg och glad ut. Därför kan tandblekning vara något att göra inför en resa. Numera behöver du inte boka tid hos din tandläkare för en tandblekning – du kan utföra en tandblekning snabbt och enkelt i ditt eget hem. Du kan läsa mer om det på http://www.tandblekningar.net.

Det finns flera olika sätt att gå tillväga när du vill göra en tandblekning. De flesta metoder för tandblekning som du utför själv hemma är fungerar ungefär på samma sätt. Du kan beställa hem ett paket med allt du behöver för en lyckad tandblekning. I paketet ingår det du behöver för att göra en avgjutning samt en blekningsgel. Hur gjutningen av munskenan går till kan skilja sig åt mellan olika tillverkare.

Du kan beställa tandblekningspaket med olika styrka. Oavsett vilken styrka du väljer har de samma effekt. Det som skiljer är hur lång tid det tar att uppnå samma effekt. Om du har rökt eller druckit mycket kaffe under många år kanske du vill välja ett starkare alternativ än någon som bara har lite missfärgningar på sina tänder. Självklart kan du välja en starkare gel om du vill uppnå det förväntade resultatet snabbare.

Efter att du har beställt ett tandblekningspaket har du för det mesta paketet inom 24 timmar. Sedan är det bara att sätta igång. Rekommendationen brukar vara att första behandlingen varar i 30 minuter. De flesta ser resultat redan efter första behandlingen. Optimalt resultat får du om du använder tandblekning en gång om dagen tills du uppnått önskad vithet. Du kan öka tiden för behandling successivt upp till ett par timmar åt gången, eller så länge som det är bekvämt för dig. Du bör i alla fall börja bleka tänderna en vecka innan avresa.

För mer information kan läsa 10 tips på att bleka tänderna snyggt själv – du kan även jämföra priser på tandblekning på deras sida.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply