You are here: Home > Allmänt, Europa, Flyg, Städer > Hitta Flyg till London

Hitta Flyg till London

Ett flygplan på väg till London?Jag hade tänkt flyga till London i sommar någon gång men har inte riktigt bestämt när. Jag har semester i två perioder och priserna på flygbiljetter skiljer rejält mellan dagar och veckor. Jag tycker det är lite synd att det är så men jag antar att efterfrågan styr priset som i så mycket annat…

Jag har med hjälp av Londonportalen hittat flyg till London genom prisjämförelser och det är verkligen uppskattat. Det mest komiska tycker jag är att priserna skiljer mellan jämförelsesidorna, precis som om de inte jämför samma flygbolag. Så det är inte alls så enkelt att flyga till London som jag först trodde det skulle vara efter att ha upptäckt detta.

För övrigt är Londonportalen.se en riktigt trevlig guide för London med mycket information och fakta. Tyvärr känner jag att jag inte riktigt kommer hinna med att uppleva och se allt jag önskat. Men det får väl bli att man flyger tillbaka till London någon gång i framtiden och bockar av det. De mest klassiska sevärdheterna som Big Ben och London Eye kommer jag givetvis att besöka. Man vill ju inte stressa igenom sin vecka bara för att kunna hinna se allting, det är ju trots allt ändå semester så lite avkoppling får man också ha :)

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “Hitta Flyg till London”

 1. London fantast skriver:

  Här är en bild som jag tog när jag var i London, skulle vilja åka dit snart igen.

 2. London Forum skriver:

  Kan hålla med om att londonportalen är en trevlig sida om London. Mycket bra.

Leave a Reply