You are here: Home > Hotell > Bra hotell i Hässleholm

Bra hotell i Hässleholm

hotell hässleholmÄven om du har höga krav på boendet, finns det många alternativ att överväga i Hässleholm med omnejd. Här är några ställen som har fått stor uppskattning av sina besökare:

Gedigna Hotell Statt i Hässleholm håller stilen, åtminstone om får tro de omdömen som tidigare gäster har gett.

Statt ligger mitt i Hässleholm, som i sin tur ligger strategiskt mitt i norra Skåne. Som gäst har du har nära till hela Göingetrakten med dess fantastiska natur och spännande historia.

Komforten är hög med viss möjlighet att anpassa standarden efter plånboken. Matställen har du många att välja bland, både på hotellet och i de närmaste omgivningen.

Statt drivs av kedjan Sweden Hotels.

Ubbalt gårdshotell i Vittsjö ligger en kort promenad genom bokskogen från flikiga Vittsjön två mil norr om Hässleholm. I de natursköna omgivningarna i Vittsjötrakten finns en lång tradition av rekreation och turism och besökaren kan räkna med ett professionellt mottagande.

På Ubbalt gårdshotell bor du i någon av de renoverad flyglarna till en trelängad Skånegård. Totalt finns 14 rum med 28 bäddar och du kan välja den standard som passar dig. Frukost serveras och under sommarhalvåret finns matservering med lokala specialiteter på menyn.

Vildrosor & Höns är det smått poetiska namnet på ett gårdscafé med bed and breakfast i Hagstad, fyra mil väster om Hässleholm. Boendet omfattar tre rum, Herrskapsrummet, Pigkammaren och Drängkammaren. Dra för de blårutiga förhängena och kryp ned mellan de ekologiska bomullslakanen.

Även frukosten har ekologisk prägel med eget surdegsbröd och hemgjord müsli. Inredningen är stilsäkert anpassad till byggnadens förflutna. Gården, som byggdes i mitten av 1800-talet, var den största i byn.

Länktips: hotell i hässleholm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply