You are here: Home > Hotell > Billiga hotell i Rom

Billiga hotell i Rom

Rom är en mångfacetterad stad, som bjuder på mycket historia, många sevärdheter och även möjligheter till behaglig och trevlig övernattning, trots en snäv budget. Söker du billiga hotell i Rom finns det många möjligheter att välja mellan och det gäller enbart för dig att bestämma var och när du vill besöka Rom.

Ett område med många billiga hotell i Rom är området som ligger runt centralstationen i Rom. Här finns budgetalternativ och i vissa fall går det även att boka in sig på vandrarhem. Centralstationen ligger väldigt centralt i Rom och det finns möjlighet att härifrån besöka många av Roms kända attraktioner till fots. Det historiska centrumet ligger bara ett stenkast från stationen, där många torg och trevliga gator finns att vandra på. Billiga hotell i Rom ger dig även möjligheten att spendera pengar på god italiensk mat och besök på exempelvis Colosseum eller Forum Romanum. Kanske även Vatikanstaten lockar, där den ligger på den västra sidan av floden Tibern. Här kan du besöka Peterskyrkan, en gigantisk byggnad, som kan hysa 60 000 människor åt gången. Det finns billiga hotell i de flesta av Roms stadsdelar.

Om du önskar en semester med fokus på landsbygd och hav går det att söka hotell i Roms förorter, där det finns en helt del budgetvänliga hotell. Att boka hotell i Rom behöver inte kosta skjortan, utan det finns många billiga hotell att välja på.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply