You are here: Home > Europa, Flyg > Billiga flygresor till Berlin

Billiga flygresor till Berlin

Berlin - Snart är vi där :)

Jag och pojkvännen satt uppe igår kväll och pratade om hur trötta vi är på Stockholm och Sverige, det bara regnar och ingenting roligt händer. Så vi började leta runt efter billiga flygresor till Berlin, lite halvt på skoj. Jag har alltid velat åka till Berlin men det har helt enkelt inte blivit av. Jag kommer alltid på ursäkter som att jag inte har pengar eller tid och sådär, jag vet inte riktigt varför egentligen.

Men min pojkvän har varit där flera gånger och säger att det är Europas absolut roligaste stad, och han brukar ju faktiskt veta vad han pratar om. I alla fall när det kommer till festande och annat kul :)

Efter lite letande på nätet lyckades vi i alla fall hitta två riktigt billiga flygresor till Berlin, till och med med min student-ekonomi räknat. Flygresan tar inte lång tid alls, så efter lite fantiserande var det svårt att hitta några nackdelar över huvud taget. Och helt plötsligt så hade vi tryckt på “boka resa”-knappen.

Vi använde oss av www.reser.se som har en kanon-tjänst för att boka billiga flygbiljetter.

Tyskland får hålla i sig för snart flyger jag och världens bästa pojkvän alltså till Berlin! Tänk va, bara några veckor och tre timmars flygresa sen är vi där, jag blir nästan lite pirrig i magen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply